Skip to main content

Om Casper Cornén – Naprapat i Eskilstuna.

Mitt namn är Casper Cornén, jag är 26 år gammal och kommer från Eskilstuna.

Jag skulle beskriva mig som en ambitiös och målmedveten person som alltid försöker vara positiv. Jag har ett stort intresse för träning och idrott och har testat de flesta idrotterna men fastnade för fotbollen.

Min bakgrund inom fotboll gör att jag värdesätter lagarbete och att arbeta tillsammans med människor.

Som person brinner jag för att hjälpa människor att må bra och bli den bästa versionen av dem själva. Kroppens funktion har alltid varit av intresse och därav har mina studier inriktat sig mot det och utvecklats konstant.

Utbildning

Axelsons Gymnastiska Institut
Aug 2015 – Feb 2016
Medicinsk Massageterapeut

Naprapathögskolan vidareutbildning
Maj 2018 – Jun 2018
Personlig Tränare

Naprapathögskolan
Aug 2016 – Maj 2020
Naprapatutbildning motsvarande 240 HP

Tidigare Samarbeten

Karolinska Institutet
Nov 2017
Forskningsassistent inom idrottsskador

Svenska Softboll-Landslaget
Jan 2019 – Dec 2019
Naprapatstudent under Europeiska Mästerskapet 2019

Hammarby IF
Sep 2019 – Feb 2020
Naprapatstudent för Hammarby IFs Akademi

Om företaget

På Modern Naprapati i Eskilstuna sätter vi dig som patient alltid i fokus. Vår filosofi är att ständigt vara uppdaterade och ha ett modernt handhavande av alla muskuloskeletala problem för att du ska få en så professionell hjälp som möjligt. Målet med varje besök är att du som patient ska få en förståelse om ditt problem för att sedan minska smärtan, återfå funktion och förebygga återkommande problem.

För en smärtfri du!

Recensioner

Har du ont i kroppen? Boka en tid så hjälper jag dig!